Diskuse

Nad havloidy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koukám, že si nějaký šéfredaktor udělal jméno na mém výrazu - havloid, jsem zvědavá, kolik lidí bez páteře si díky mně ještě udělá jméno a zviditelní se :-D

0 1
možnosti

Nechte si ho pani Drunecka vcas patentovat. treba na nem zbohatnete. Za tuto radu mi pak muzete posilat jedno promile ze zisku.

2 0
možnosti

O lostakoidech se zatim nikde nepise. Ale pan President Havel byl ocenen jednou z nejcenejsich evropskych cen, dem Karlspreis.

Cim jste byl ocenen vy pane Lostaku, ze si dovolujete takto plivat na Vaclava Havla?

Nejste snad laureatem statni ceny Klementa Gottwalda?

1 1
možnosti

Karma. Klobouk dolů, že jste toho Veličku zvládl bez větší úhony přečíst, já bych to asi nedal. :-)

1 1
možnosti
Foto

Název havloid je příliš úděsný, až nenávistný. Myslím, že jediný korektní a správný výraz je havlista. Je to vhodné a velmi laskavé označení této odporné politické deviace, a proto jej výhradně používám.

1 0
možnosti

Já používám Mackista ale cítím to spíše jako Mackoid. A deviace to je podle mne jedna z nejodpornějších, protože...........ale to si jistě každý Mackista domyslí. A doufám, že paní Janků v případě výmazu, přestože jsem jen slušně vyjádřil svůj názor, přihlédne i ke stejně zavrženihodnému příspěvku pana Macka a vymaže ho též.

3 1
možnosti

Hrdina právě vymazal Havla. Zdá se mi to už nemožné a přesto jsem znovu a znovu překvapován ještě větším idiotem než posledně.

5 0
možnosti

Já se na Václava Havla dívám jako na člověka, který se nad veškeré problémy doby svého prezidentování snažil povznést nějakou intelektuálskou slovní formulací.

Avšak problém je problém a nelze ho vyřešit tou či onou formulací, tím či oním prázdným krasořečněním. Kdo se o něco takového pokouší, udělá hodně škody, protože nejenže problém nevyřeší, nýbrž ještě odvede pozornost od jeho samotné existence.

Havlova nepolitická politika je přímo ukázkový případ takovéhoto mlácení prázdné slámy. Vypadá to náramně oduševněle, vypadá to jako něco natolik intelektuálního, že si nejeden člověk myslí, že je to něco tak hlubokého, že na to normální lidský mozek nestačí.

Ve skutečnosti je to prázdná fráze. Politika vždy bude politická, jako dřevo vždy bude dřevění, železo vždy bude železné, bavlna vždy bude bavlněná a kámen vždy bude kamenný.

9 3
možnosti

To by se mělo tesat. Tak by měl hovořit každý kdo má stoprocentní pravdu, správný světonázor a všechno ví. Učme se od nich soudruzi. Nedopusťme, aby tady někdo další mlátil prázdnou slámu.

4 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno. Karma.

2 4
možnosti

Pana Hermánka vždy potěší, když se někdo otře o Václava Havla. Je mi líto, že se toho pan Hermánek nikdy nezbaví a musí s tou krutou zátěží žít až do konce svých dnů.

4 0
možnosti

Docela mě pobavil ten zdroj, "konzervativní deník Vlastenecké noviny". Je to zhruba stejný hnůj jako vaše blogy:-)

Obsah, který najdeme na stránkách Vlasteneckých novin, je skutečným opakem definice slova “konzervativní”, který má v podtitulu. A zcela jistě se vzdaluje i skutečnému významu slova “vlastenectví” tak, jak je obecně chápáno. O hrdosti na češství si tu nepřečtete, při letmém prolistování zpráv z domova narazíte spíše na články typu “odporná žumpa” (Česká televize), “havloidní Kubišová” (utrpěla infarkt) či “Arcikokot Mirek” (Kalousek novým šéfem TOP 09).

Pozitivní je, že čtenář musí na první pohled pochopit, kde se ocitl: Na stránkách, které velebí vše, čeho se ruský prezident Putin (v titulcích vždy uváděn plným jménem Vladimir Vladimirovič) dopustí. A vše, co přichází z USA (zásadně nazývány jako SS) či zemí západní Evropy, je špatné, zlé a má občany poškozovat,Rv

5 5
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik