Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuju za velmi racionální článek. Přesná argumentace. Celý průšvih tkví v pseudohumanismu, absurdní hyperkorektnosti a degeneraci z blahobytu. Když už ani stovky či tisíce mrtvých na naší straně barikády nevzpruží náš pud sebezáchovy, je s námi ámen.

6 0
možnosti

Asi by jsme meli konecne za tyto zrudne vrazdy domorodcu citelne trestat.Tak jako ted plati,ze si do vropy mohou pozvat sve cleny rodiny,tak po teto vrazdici smrsti bych navrhoval vsechny pribuzne deportovat.

Okamzita ztrata obcanstvi,propadnuti majetku a zpatky do jejich raje.Pokud budeme pouze soucitit s pozustalymi,tak nas to dovede do pekla.

2 1
možnosti

J76a57r73a 26R97a78n45k

24. 7. 2016 21:42

Tak u ruskych atletu Vam kolektivni vina vadi a tady byste najednou nevinne lidi deportoval. Bohudik, v zadne demokraticke zemi takovy zakon neni a nebude. Kanada ma od antentatu v Ottawe novy zakon, ze za sireni nenavisti, kontrolu mesit - pokud je podezreni, zakazu vstupu tech, kteri jsou na no fly listine - predevsim imamu, rekrutovani a i pripadne pristizeni na letisti s letenkou do zemi, kde ISIS radi, okamzite zatknuti, az 5 let vezeni a deportace, ale nikoliv pribuznych, pokud s cinem namaji nic spolecneho. V roce 2015 bylo uvedeno, ze bylo deportovano 15.000. Chcete zatknout celou rodinu silencu, kteri vrazdi v CR? Kam je budete deportovat?

0 0
možnosti

J61i56r63i 13V96r41a78b27e58c

24. 7. 2016 10:01

Pietät. - to co Vam zrejme chybi

1 2
možnosti

Zajímá to mně, protože tomu nerozumím.

Vraždil duševně nemocný, tak proč se ruší akce a hospody jsou poloprázdné?

Když ve Žďáru duševně nemocná vraždila ve škole, tak školy nezavřeli. Mám tomu rozumět tak, že u nás se kašle na bezpečnost dětí?

Nebo je všechno jinak?

5 0
možnosti

Možná z piety k obětem a pozůstalým a na návštěvu hospod nemají místní vzhledem k té tragédii náladu.

4 0
možnosti

Nemecka media jsou v otazce islamskych migrantu uz tak zdiskreditovana, ze i kdyby vsechny zpravy o tomto teroristickem utoku byly naprosto pracdive, tak jim nikdo verit nebude.

9 0
možnosti

A cetl jste nejaka, ze se tak znale vyjadrujete?

1 0
možnosti

Multikulturalismus je nesmyslný neomarxistický koncept, který jde proti lidské přirozenosti v mnoha směrech. Různostost (hlavně hodnotová, kulturní) v jednom místě a čase nevede k obohacení, ale ke konfliktům, nedůvěře, napětí a stresu - to přesně se teď děje.

Takže máte hlubokou pravdu: nemá smysl se ptát po příčině, proč čin udělal muslim či frustrovaný domorodec. Skutečná příčina je neomarxistická ideologie multikulturalismu. Tam je třeba začít. RvEU

17 1
možnosti

Také rád vzpomínám na krásné, ryze české prostředí i v matičce Praze na Václaváku, nejen "v kraji". Ale ten multi trend by se prosazoval i kdyby ani jeden sluníčkář neexistoval, jen by to bylo mírnější. I západní Německo, které nemělo kolonie, nasálo obrovské množství přivandrovalců. Bílí Němci se přestali rodit v dostatečném množství, holt výchova potomků je těžší než se válet na Malorce či s domorodými dívkami v Thailand. Nechtělo se jim uklízet hajzlíky, kopat kanály či makat na lešení.

5 0
možnosti

Myslím, že ptát se "proč?" je lidem přirozené, je to taky součástí naší podstaty. Chceme pochopit, případně se i poučit. V ideálním případě. Dnes se ale každé "protože" nahlíží přes politicko-ideologické brýle a na to je váš text logickou reakcí.

1 0
možnosti
Foto

Také nechápu, proč se řeší motivy těchto ohavných činů. Nechal bych příbuzné, aby stanovili trest a ten by měl být bezodkladně vykonán.

3 0
možnosti
Foto

Pokud byste mel pravdu pak USA a Australie nebo Canada by uz davno musely lehnout popelem

2 0
možnosti

No tady v office po vrazdach v Nice se jeden Pakistansky kolega zeptal co bysme delali, kdyby se to stalo v Kanade ... etnicky Cinan mu odpovedel - vystrileli by jsme vas muslimy jako krysy ...

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS