Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Tak první záznam z restaurace,kam se utíkali schovat turisté je na světě.To jste opravdu takový stodukát,který nechápe,že na tak velkém prostoru jako Staromák bylo spousta lidí,kteří viděli událost jen z dálky,nebo jen slyšeli střelbu?Tak vzniká panika.Jste lhář a manipulátor,který si hraje na hlasatele "pravdy",stejná ubohá a trapná liga jako Konvička....Rv

6 22
možnosti
Foto

Ano lžete.

Svědci mají jméno a panika byla zaznamenána.

https://www.facebook.com/tomas.sagl.1/videos/163729394061913/

5 20
možnosti
AM

http://zpravy.idnes.cz/video-panika-v-restauraci-na-staromestskem-namesti-fxo-/domaci.aspx?c=A160822_223634_domaci_jkk

.................. pan Lošťák je prostě pohádkář, který ze svých pocitů a útržků faktů vyvozuje dalekosáhlé konspirační závěry.

4 14
možnosti
MK

R^Je potřeba se stále ptát našich médií: je slovo islám a to co znamená zakázané?!!

Nelze se stále vyhýbat klasifikaci při srovnání islámské nauky a evropského práva. Nelze přece donekonečna věc odbýt jen tím, že ty, co na tuto absurditu poukazují, budeme nazývat xenofoby, rasisty, islámofoby a já nevím, jak ještě; na zcela konkrétní údaje umí se odpovědní schovat za nic nevysvětlující heslo: náboženská svoboda. Na okamžité zpětné odkázání na zák. 3/2002 sb. § 5 o omezení nábož. svobody se dočkáme jen trapného mlčení!

Budeme si muset počkat na vážnější incidenty (nerad bych psal o krvi), než byly šátky ve škole nebo provokační protestní modlitba na Letné vedle Min. vnitra? Změní se náhled na islám po volbách 2017? Nemám na mysli předvolební sliby; a bude se český volič rozhodovat tak, aby konečně dostal příslušnou odpověď s následnými skutky?

Všechna media, ta sedmá velmoc, mají v tomto směru pětku třikrát podtrženou! Novináři: prý jste hlídací psi demokracie; to máte tak silnou existenční cenzurní stopku? Nebo toho o islámu znáte zatraceně málo! Stačí si však dát dohromady mnohá prohlášení západoevropských imámů, která útočí na základy demokracie a lze lehce dovodit, co nás čeká, když místní muslimská komunita zesílí.

Zdroj: http://kulhavy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=535412

26 1
možnosti
JR

J94a54r44a 95R28a61n88k

22. 8. 2016 18:19

Nebojte se, Rt jim venovala celou stranku a ted se jdu podivat, co na to Huffington a ostatni, prusvih je, ze si nekteri turiste mysleli, ze slavime 3 krale.....v lete na velbloudu:-)

https://www.rt.com/news/356688-prague-fake-isis-attack/

5 13
možnosti
MS

Bohužel jsem nenašel zdroj,který by tvrdil pravdu,či lež a vy jste také žádný neuvedl.Video na netu je zkrácené,takže závěry z toho také nelze udělat.Jeden závěr si ale troufnu udělat.Pokud chce doc.Martin Konvička prorazit do sněmovny, měl by se už konečně začít chovat jako vysokoškolák!Prohlášení o masokostní moučce,provokace před mešitou(které mohly mít za následek podobu Charlie Hebdo),divadelní provokace na náměstí-to všechno ať laskavě přenechá zamindrákovaným puberťákům typu Ing.Bc Milan Kohout,nebo - slovy Kalouska - militantním hlupákům ze Ztohoven. V současné podobě je pro mě nevolitelný.

11 2
možnosti
SN

:-).....Pane Svobodo! Co říkáte na chování věhlasného profesora Putny při pochodu % ní menšiny ? !!

14 0
možnosti
MN

Na druhou stranu další generace pochopí jak to celý funguje, vždycky jsem si rikal co se asi tak dělo ve společnosti před 2 sv. v., po 2 sv.v. v 68 apd. Jak se dostavaji do vleku obrovsky narody, jak malý narody, kdo asi tahá za nitky... . No a ted to mame všechno online, tady a ted. Prostředí je jiny, metody jsou trosku jiny, ale zaklad urcite zustal, takže kdo chce muze videt jak vlastne ve skutecnosti funguje společnost, media, jak vunguje vláda, parlament, jak funguje demokracie, kdo to vlastně cely ridi, jak je mozny donutit obrovsky celky o 100kávkách milionu lidi k nejake politice, kterou třeba ani vetsinove nechteji, jak se valcuji velky narody, atd. Samozrejme v mediich je o tomhle malo informaci, ale i to je velice cenna a dulezita informace, protože se to deje prave ted.

18 2
možnosti
JV

J53i25r15i 67V46r34a73b45e20c

22. 8. 2016 17:42

Konvička je asociální blázen, úředník

naprosto selhal, kritizuje Krnáčová

4 6
možnosti
Foto

Co jí zbejvá?;-D Jo, takhle nechat pro ,,majdanisty" dlouhodobě zabrat plac na staromáku, tak to bylo asi OK, že:-P

13 1
možnosti
MC

R^Soudruzi a současná veřejnoprávní média. Kolaboranti sametových experimentů starých časů. Výsměch všem svobodným Čechům.

11 0
možnosti
JV

J77i22r66i 58V86r23a57b80e93c

22. 8. 2016 17:24

Petr Michalu ma i pro toho pana s tim homosexualnim kloboukem (ta barva je parada) job u batusky Putina.Tam se pise jen krystalova pravda v novinach.

1 8
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik