Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozhodně je to dobré. Pohyb je slučitelný s životem. Jen mrtví si zaslouží klid.[>-]

0 0
možnosti

I87v37o 22B69o36u10š72e

30. 8. 2015 19:48

SSO - ti jeste existuji?

0 0
možnosti

To není špatně, když strana hovoří více hlasy a má nový náboj. Těžko čekat, že europoslanec povede stranu ve vnitrostátních volbách. A tak je vlastně potřeba zatleskat všem třem: jak Machovi, pro jehož start do eurovoleb byla strana stvořena, že nedělal chyby při plnění své role ve scénáři, kterou mu dávali stránku po stránce do ruky, tak Zvárovi, který udělal to, co udělat měl, no a i Hamplovi, protože nezatleskat mu, no to by se nehodilo..

0 0
možnosti

J30a34n 61R88á21ž

17. 8. 2015 11:49

Nevím proč by měli mezi sebou příznivci Macha a Hampla bojovat. To je destruktivní!

Mach prokázal, že je výborný ideolog, ale také prokázal, že není vůdce, který je schopen vést politickou stranu k volebnímu úspěchu. Jestli je schopným lídrem Hampl,nevím, ale je dobře, že díky němu se ukáže, zda Svobodní chtějí zůstat dál spíše debatním klubem idealistů omýlajicích liberální fráze nebo chtějí získat důvěru svobodomyslných občanů vyznávajících liberální ( nikoliv libertianské) myšlenky a ti je budou volit. To, že Svobodní získávají ve volbách marginální počet hlasů neznamená, že jejich činnost není sledovaná více občany, než se zmiňuje níže jeden diskutující.

Každá úspěšná politická strana má svého ideologa i charismatického vůdce. A ti mají spolupracovat, nikoliv spolu bojovat. Hampl i Mach by měli dát svoje ego stranou a spolupracovat spolu, aby konečně měla liberální pravice svlou stranu, které by mohli věřit!

1 0
možnosti

Jako pouhý příznivec nemohu do vnitřního dění ve straně kecat, mohu si jen něco myslit a myslím si, že hlavně vrcholní představitelé by měli sestoupit z akademické půdy a víc se věnovat problémům občanů, propagovat pravicové myšlenky a hodnoty a vysvětlovat v čem je program Svobodných dobrý pro všechny občany. že mohou dostat mnohem víc než od socialistů, ale musejí na sebe vzít i zodpovědnost za své jednání. Musejí naplno říct, že nejde o nějaký "elitářský" klub, ale o alternativu všeobjímajícímu socialismu. Já se o to ve svých článcích snažím, ale, jak píši výše, jsem jen pouhý příznivec. Pro pana Kulu, ještě nejsou všichni, přinejmenším já jsem chyběl.

4 0
možnosti

Svobodní by si hlavně měli uvědomit, že bez Evropské unie jsme mnohem zranitelnější.

Proč Petr Mach chrěl zrušení Evropské unie, když je dnes europoslancem?

0 1
možnosti

P30a28v13e55l 19K58u96l63a

16. 8. 2015 10:30

Už se diskuse zúčastnili všichni členové a příznivci Svobodných, nebo ještě někdo chybí ;-)

1 1
možnosti

Jako rodina jsme v posledních volbách dali hlas Svobodným, jako jediným hlásajícím skutečně pravicové myšlenky. Ano, jsou a rozcestí. Buď se chtějí stát debatním klubem pod vedením P. Macha, nebo skutečnou stranou, která usiluje o vedení státu. Vzhledem k tomu, že zde není skutečná pravicová strana (ODS jí nikdy nebyla a ani TOP 09) dávám přednost druhé variantě. Nechte si ideový teoretický klub, ale proboha udělejte něco pro volby. Ať pravicoví voliči mají komu hodit svůj hlas.

4 0
možnosti

Přeháníte pane Lošťák a blábolíte - když například píšete "idealisté nemohou kandidaturu Hampla zablokovat...". Nikdo  se přece nesnaží nic zablokovat. Zvára vyzývá Hampla ke kandidatuře.

    Petr Hampl straší přílivem imigrantů. Petr Mach říká, ať si klidně přijdou, ale  nesmějí u nás nic dostat zadarmo (jak se nyní bohužel děje).Souhlasím s Machem.

Boj mezi názory ve straně - to je přece normální a správná věc. Tak jaképak rozštěpení atd.

3 0
možnosti
Foto

Od sobotního rána je příběh Strany svobodných občanů příběhem celé země;-D. Jsem přesvědčen, že většině občanů je Strana svobodných občanů zcela ukradena.

1 0
možnosti

Já bych tu většinu občanu odhadl asi na 98 až 99 procent....

0 0
možnosti

Vas clanek ukazuje dalsi stranu ve svetle rozhodujiciho boje uvnitr strany o to, kdo bude na cele, kde je moznost se dostat ke vysnenemu "korytu". Podivejte se na kteroukoliv jinou stranu a mate stejny obrazek. Souboj Sobotky s Haskem pred volbami v CSSD, rozdeleni strany VV, Usvitu, a slozeni Top09 s predbehliky a pod. Obcan by si mel uvedomit, ze strany vznikaji ne pro ideje ale pro par clenu, kteri cekaji na volby s napetim a mohli se dostat do pozic v parlamentu a mit zajistenu karieru. Proto dnes mame okolo 190 stran, hnuti a spolecnosti ktere mohou se voleb zucastnit.

Chtel bych se dozit jedne zmeny v ustave. Ta zmena zni: "Kazdy zvoleny ci jmenovany cinitel do statni funkce, musi se vzdat po dobu sveho mandatu, jine funkce jak v politickem, verejnem a take v profesionalnim zivote". Potom bych asi takovych clanku jako tento nikde nenasel. Diskutujici, zamyslete se. Podle me, by potom nastala demokracie ve vsech politickych stranach. Ti nejlepsi, bez stranickych funkci, by stranu reprezentovali.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS