Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

No ale "Brněnské integrační pasy" by mohl vyrazit vyzkoušet na vzorku občanů třeba mezi Bratislavskou a Francouzskou.

0 0
možnosti
MN

Kdy a kde pořádá Strana svobodných občanů v Brně veřejnou diskuzi o imigraci? Nemůžu na jejich stránkách nic takového najít.

Freundův plán integrace azylantů v Brně je dost šílená provokace, která vytočí mnoho Brňáků. Copak pan Freund už stačil udělat pro obyvatele a zejména potřebné obyvatele Brna, že se pouští do takových "nadstavbových" projektů?

0 0
možnosti
Foto

Ještě to nezveřejnili, je to v přípravě. Vím, že Freunda dnes pozvali právě v odpověď na jeho děsivé záměry.

0 0
možnosti
JR

J18a91n 90R92á16ž

4. 9. 2015 15:05

Žít Brno byl celkem vtipný recesistický projekt. Kdyby v této podobě zůstal, bylo by to dobré.

Svým zařazením do reálné politiky a působením svých členů v orgánech města prokázali, že zastupitelem může být jen osoba alespoň elementárně znalá toho, co řízení města a komunální politika obsahuje.

Brno už zažilo na radnici různé exoty a domnívali jsme se, že podobný komik, jakým byl slovutný bakalář Onderka, se už na radnici neobjeví. Ale zastupitelé Žít Brno, na všech stupních brněnské samosprávy, překonávají i ty nejtragičtější představy o amatérských idealistech v politice.

5 0
možnosti
MD

V brnenskem zastupitelstvu je lidi, co to nemaji v hlave v poradku. Brno podle toho vypada. Je jen jednim z nich.

3 0
možnosti
JK

Brno vypadá především podle toho, co se zde dělo za doby minulých zastupitelstev... Myslíte si opravdu, že lze rozjetý kolos během třičtvrtě roku úplně otočit?;-) Tato marginální záležitost zde probíraná s tím nemá absolutně co do činění... Tím nikoho nehájím, jen nelze hodnotit něco, co ani nebylo zahájeno. Musíte vyčkat...

1 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik