Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

pravice tady vládne už od roku 2007. A sociální systém pořád okleštuje. zvýšení daní bylo snad jedinou věcí se kterou pravice šlápla vedle.

0 0
možnosti
Foto

Nějak jste zapomněl na roky od ́92.

0 0
možnosti
PZ

Vzhledem k tomu, že jsem nejen členem strany , ale od samého počátku v roce 2009 i členem Republikového výboru Svobodných, a tedy "něco" :-)o nich vím, vaše politologická "analýza" mne pobavila. Neberu vám právo na váš názor, ale lepší je se držet faktů.

Víte, že Svobodní řídí Kutnou Horu? Že mají radního ve Slaném, zastupitele v Chrudimi, Hodoníně, Chebu, Praze 3, 9,18, 21, 22 a v dalších 44 obcích? https://web.svobodni.cz/lide/zvoleni-zastupitele .

Budu kandidovat za Svobodné do senátu ve volebním obvodu Mělník a mým volebním bodem č. 1 je vypsání referenda o vystoupení z EU. To není blouznění, ale nejdůležitější otázka dne. Od ní se odvíjí všechny ty krize, s eurem či migranty. Mimochodem je tento požadavek i nedílnou součástí Politického programu strany (Zahraniční politika, bod 7.)

https://web.svobodni.cz/program/politicky-program

A jako kandidát do středočeského krajského zastupitelstva vás mohu ujistit, že koaliční dohoda na úrovni kraje bude nastolovat naprosto rovnoprávnou spolupráci obou stran, jak Svobodných, tak Soukromníků. Řeči o řízení někoho někým jsou, promiňte, úplný blábol.

0 0
možnosti
Foto

Hmmm....

To jste to výrazně vylepšil. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Tak nějak zatím nevím, co si o tom myslet.

Považovat za úspěch Svobodných, že protlačili Macha do EU, kterou chtěl/i likvidovat, čehož přímým důsledkem byl dokonalý propad Svobodných - takhle si úspěch opravdu nepředstavuji.

Soukromníci byli před Valentou spící trpaslík o kterém skoro nikdo nic nevěděl.

Představuje se tedy spojení dvou nic moc úspěšných stran, jejichž jediným potenciálem je (zatím) podnikatel Valenta. Tedy opět něco na způsob strany jednoho muže, což v různých variantách v minulých letech moc prospěchu nepřineslo. Navíc je otázkou, jestli Valenta není jen jinou modifikací Babiše.

Co s tím?

Buď to předem odmítnout a vybírat z ostatních různě velkých stran.

Nebo se spolehnout na Valentovy proklamace a věřit, že se nekáže být "babišem".

Já se ale spíš přikláním k podmíněné podpoře: ano, jsem ochoten dát vám hlas, pokud do voleb dokážete, že máte zájem a jste schopni pokračovat společně očekávaným (zjednodušeně: pravicovým) směrem.

Paradoxně se totiž zatím jeví přijatelnější Soukromníci, tedy Valenta, který nejde jednoznačně pouze za svým byznysem, ale má podstatně širší záběr. Pokud mu to takto vydrží, co píšu: Soukromníkům, a pokud se Svobodní probudí a vzpamatují, mohlo by být koho, zase po letech, volit.

Tož: dejte nám šanci vás volit!! :-)

4 0
možnosti
Foto

Obávám se, že nebudou schopni něco pozoruhodného předvést. Z blogů a příspěvků Svobodných na mne spíš občas vyčouhla hnědá košile.

1 1
možnosti
MN

Výborný článek, karma.

Svobodní jsou konečně schopni s někým spolupracovat. Myslím, že je to hodně dobré spojení.

Svobodní mají sice dobrý program, ale jsou to salonní teoretici, kdežto ve Straně soukromníků je zase dost šikovných lidí z praxe, to není jen senátor Valenta.

Pokud Svobodní přidají k Valentovu jasnému názoru na ilegální imigraci své jasné názory na vystoupení z EU, tak mohou začít být zárodkem smysluplného pravicového uskupení prosazujícím české zájmy.

1 0
možnosti
JL

"Neočekávám, že by Soukromníci nechali Svobodné během kampaně opět blouznit o legalizaci drog a rozbíjení Evropské unie". V době, kdy prakticky končí Schengen, kdy většina Čechů nevidí žádný smysl v pokračování členství Česka v EU, kdy vidí, že to co skončilo s vazalstvím k Moskvě nabývá ještě obludnějších rozměrů v nařízeních z Bruselu, se neobávám, že by většině voličů vadila snaha o reformu EU, či dokonce referendum o jejím opuštění. Spíše naopak.

5 1
možnosti
AF

Lebdu3ko - odkdy mluvíte za většinu Čechů. Máte jejich autorizaci?

1 0
možnosti
RH

Připadá mi velmi nešťastné, že soukromníky vede tak kontroverzní osoba. Daleko věrohodnější by byl skutečný živnostník nebo střední podnikatel, tohle je reprezentant toho lobbistického podnikání.

6 0
možnosti
JH

J25a98n 75H16a76n77á88k

4. 1. 2016 22:33

Pravomocně odsouzený korupčník, který svůj korupční delikt hájí (ano, hájí) slovy "každý chlap má mít škraloup" se spojil s člověkem, který veřejně deklaruje, že "korupční jednání neoznámí".

Doufám, že na společnou tiskovku těchto spolků dojde i Viktor Paggio (VV, Lidem), který za SS kandidoval v roce 2013. Parta hic.

Jinak je to skutečně vymazlené chucpe.

2 4
možnosti
JN

J81i44ř45í 29N10o35s64e48k

4. 1. 2016 22:31

Velmi nedůvěryhodný a nevyhraněný slepenec

1 1
možnosti
ZK

Poněkud komické. Pan Valenta je životně závislý na socialistické péči o neschopné a neúspěšné, kteří pak druhotně živí jeho byznys. V případě laissez-faire má po podnikání.

4 1
možnosti
Foto

A on chce podporovat schopné, nezávislé a úspěšné. Jde tedy proti svým zájmům, ne?

3 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik