Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P60a54v38e50l 39K44ř61í59ž

10. 1. 2016 10:43

Pane Lošťáku, obávám se že skutečnost je ještě o něco pestřejší. Nechce se mi věřit, že by přední politici, kteří migraci podporují byli tak hloupí a měli nedostatek informací, aby si nedovedli odvodit co bude následovat. Z toho mi vychází jediný možný závěr, že ta "vítací" mánie je proste plánovaná a cílená. Ony ani ty neziskovky nedostanou peníze jen tak bez důvodu. A obávám se, že teď, když už nelze jít proti většině občanů, přijde období,kdy se bude "marně" bojovat proti imigraci a počty porostou stále...

4 0
možnosti

Máte pravdu, obrat je. :-)

1 0
možnosti

Radování se je zatím předčasné, ale člověk má aspoň pocit, že ta práce spousty lidí, kteří přinášeli informace navzdory nehonestujícícím a špinícím kampaním, k něčemu vede. Prvním a naprosto nepodmíněným krokem ale musí být demise vlády. Pak se může začít pracovat.

4 0
možnosti

A jedním z prvních kroků nové vlády okamžitě odstřihnou financování všech těch agentur, neziskovek, "veřejně prospěšných společností". Úplně a bez rozdílu účelu vzniku.

7 0
možnosti
Foto

Nemyslím, že se jedná o tunelování demokracie zevnitř.

Mně to připadá jako řízená destrukce zvenčí. Zevnitř se jedná spíše o hloupost, aroganci, nadutost a nezvládnutí situace.

9 0
možnosti
Foto

Potíž bude s tím, že tyhle neziskovky si každé ráno sliní prst jen aby zjistily, odkud zrovna vítr fouká a proto se nejpozději do zítra všechny změní v něco jiného a jejich financování z peněz daňových poplatníků poběží vesele dál. Ideálně by to chtělo přestat financovat úplně všechny neziskovky.

28 0
možnosti

.... ,,neziskovky si každé ráno sliní prst, jen aby zjistily, odkud zrovna vítr fouká" ..... ;-D;-D ... krásná a pravdivá myšlenka R^R^!!

3 0
možnosti
Foto

Ten obrat je až podivný.

11 0
možnosti

Ziskové parazitovky zrušit, Člobrdou v plísni by to mohlo začít a poraděnkama české páté vládní kolony to skončit.

28 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS