Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV
OK

Zkusím jeden velmi kacířský názor:

To, co se stalo v Německu na Silvestra je zlé. Ale jako ještě horší mi přijde to, co se děje mezi námi, původními Evropany. Ono to možná ještě není tak vidět, ale náznaky tu jsou již dlouho. Je to neschopnost se domluvit, rostoucí nenávist mezi sebou, potřeba nálepkovat, ostré výpady (zatím povětšinou slovní). Jak to bude pokračovat?

Imigranti nám dělají kulisu k našemu hodnotovému pádu.

1 0
možnosti
JR

J83a39n 88R62á77ž

11. 1. 2016 13:21

Události v Kolíně, Hamburgu, Stockholmu, či Malmö jsou důsledkem našeho hodnotového pádu, ne kulisou.

0 0
možnosti
Foto

R^Migranti z kulturně neasimilovatelných oblastí budou mít vlastní hodnotový systém,tak je je má v Evropě už třetí generace těchto migrantů, nebudou uznávat ústavu hostitelské země, tak je ji neuznává už třetí generace těchto migrantů, a stejně jako třetí generace těchto migrantů nebudou pracovat a budou žít z dávek. Budou dál napadat Židy, kteří se budou stěhovat pryč do Izraele, budou napadat bílé ženy, protože podle nich jsou to bílé děvky. Politici to budou stále omlouvat , tak dlouho, až lidem dojde trpělivost a mám dojem, že ta doba už nastává.

3 0
možnosti
Foto

Turci, kteří přišli v padesátých letech do Německa, v první a druhé generaci byli bezproblémoví, ale třetí generace začala "hledat své kořeny" a bylo po klidu a pořádku.

0 0
možnosti
PM
Foto

KarmaR^ Také se mi z takových slunečných slůňat dělá nedobře od žaludku...

3 0
možnosti
JR

J53a42n 37R86á46ž

11. 1. 2016 13:19

Řadit pana Freunda do kategorie "slunečních slůňat" je pro něj lichotkou a pro ta "slůňata" urážkou. Pro něj se spíše hodí označení z oblasti psychiatrie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik