Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

no...a pak se divte, ze se delaj na Brno fory...

0 0
možnosti

Jak jste si mohli Brnaci zvolit tuhle uchylnou bandu?

3 1
možnosti

Je to jak píšete. Tito lidé neberou svůj mandát jako službu občanům, ale jako možnost jim poroučet. Aneb "zvol si svého diktátora". Přitom mně tohle "hnutí" alespoň zpočátku připadalo jako celkem rozumné. Ale jakmile mají pitomé ekoprojekty přednost před potřebami občanů - jako je Vámi zmiňovaná škola - tak je to konec.

3 1
možnosti

Ona to jistě myslí upřímně. Myslí?

1 0
možnosti

Brno bude i za 35 let, ale Zit Brno nejspis nebude uz ani po pristich volbach. Takze asi tak nejak.

7 1
možnosti

Ach Bože, ještě že se toho nedožiju! Tak teď čekám, že cácora předvede koloběžkový přesun po cyklostezce přes půl Brna. Koloběžka8-o, no ale zamrzlé mentální úrovni ten dopravní prostředek odpovídá.

3 2
možnosti

Co máte proti koloběžkám?8-o

0 0
možnosti

J43i37ř64í 28N15o66s64e96k

17. 1. 2016 22:31

Tož i integrace tisíců vzdělaných muslimů je nebezpečná fantasy, tak proč ne koloběžková budoucnost? Ale pak nemějte Praze za zlé to metro, vážení obyvatelé Brna, protože z Petřin na Václavák koloběžkou by byla jízda jediná, zlomeným vazem ukončená. O ostatních trasách ani nemluvě.Rv

Je to nejen děsivé, je to trapné. Kdy budou volby?;-O

6 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik