Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jde o celý komplex politických a společenských opatření, které jsou skrytou revolucí. Neopodstatněné sociální programy podporující lenochy, dotace ničící tržní prostředí, masová imigrace ničící kulturní tradice, zrušení trestu smrti se zmírněním postihů včetně rekreační podoby věznic deformuje pojem dobra a zla...

3 0
možnosti
PB

..... enem prázdné proklamace a kecy motivované socioprůzkumem, vidina koryt na věčné časy se začala rozplývat,- .... tady je úúúplně jedno ešivá pravice nebo levice,- problém je v tem, že není k mání persona, kerá by se prezentovala jasným a neměnným postojem jak na domácí politický scéně tak v Bruselu,- včetně V4.

2 0
možnosti
IM

I58v33a56n 32M45i77n16á49ř

31. 1. 2016 14:56

Máte zcela pravdu! Téměř socialistické ČSSD, s pomoci veřejných sdělovacích prostředků, se podařilo na několik měsíců úspěšně ovlivňovat a ukřičet naprostou většinu národa - která zcela oprávněně - vidí v muslimské invazi hrozbu .. pro celé budoucí generace !!!

4 0
možnosti
MN

Naprosto s Vámi souhlasím, že tlumení vzrůstajícího vzdoru obyvatel Evropy výroky podobnými tomu poslednímu Merkelové, je mnohem nebezpečnější, než otevřený, jasně sledovatelný konflikt a následné radikální řešení.

Já jsem si doteď myslela, že Merkelová je už beznadějně nemocný psychopat, ale ona je zřejmě navíc ještě pořád pěkně vyčůraný politik, chránící si vlastní krk.

Její skoro šokující výrok, že by se azylanti měli (nejpozději po 3 letech?) vracet zpět do svých vlastí, není nic jiného, než snaha salámovou metodou odsunout radikální řešení imigrační krize někam do budoucna, až už to vůbec nepůjde. Lidé by Merkelové už neměli věřit ani slovo.

Mimochodem, Merkelová tímto výrokem zároveň sdělila všem neziskovkám, že jsou teď zbytečné, když u imigrantů nepůjde o integraci do většinové společnosti, ale o jejich návrat, odkud přišli.

7 0
možnosti
PK

P76e92t83r 34K76a25p66l35a65n

31. 1. 2016 14:12

Politici nám lžou, a přitom jim nevadí, že s ve svých dnešních výrocích popírají ty dřívější . Jestli si někdo myslí, že dostali rozum a změnili názor, tak se hluboce plete. Prostě se svými neomarxistickými experimenty narazili na tvrdou realitu a pouze mění rétoriku. Jednou spuštěná lavina se sama nezastaví a oni to dobře vědí. Bez ohledu na jejich řeči bude příliv imigrantů vesele pokračovat. Zkáza evropské civilizace se už zastavit nedá. Kdyby nebylo invaze muslimů, kteří hodlají převzít v Evropě moc, dříve či později by páni politici celou Evropu zatáhli do jiné šmastiky. Zkáza začala tíím, že si politici vytvořili pozice, ze kterých je nikdo nemůže odvolat, a získali tím dojem, že mají patent na rozum a nikdo jim do jejich rozhodnutí nemá co mluvit.

4 0
možnosti
OP

Souhlasím, jen nechápu, proč se domníváte, že zrovna pravice bude spásou. Pořádek bude, když nebudou mlčet a mít ruce v kapsách rozumní lidé

6 0
možnosti
IM

I67v25a20n 78M87i32n27á26ř

31. 1. 2016 15:14

Bohužel, ani např. TOP09 nás nepřesvědčuje o tom - že není proislámská! Smutným příkladem byl její předseda "slovutný" pan Schwarzenberg, který se nestyděl - zcela veřejně v TV - peskovat národ pro neochotu sdílet solidárnost s muslimy a většinovou společnost označovat .. za xenofobní!

3 0
možnosti
Foto

taky jsem toho názoru, že jde jen o "vypouštění mlhy", ale skutek utek'

8 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik