Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Malý moment...

Takže, bílí, nemuslimští češi, útočí na muslimskou modlitebnu, a pro vás je to důvodem, abyste se ptal politika, jak hodlá zabránit vznikání dalších mešit?

A protože se takovým nesmyslem zabývat odmítá, tak vyzýváte k jeho odstranění?

Neměl byste se spíše ptát: Jak hodlá město zajistit bezpečí modliteben?

Protože to přesně byste udělal, kdyby někdo útočil na kostely, že ano? Nejspíše byste nevolal po zákazu budování kostelů...

0 0
možnosti
PB

... a von ten magistrát v tem Krpoli nevěděl že tam maj tzv. "svatostánek -vedlejšák" ? Šak zřízení takovýho cirkusu má nějaký pravidla,- vlastník, zodpovědnost, účel, hasičák na zdi a milionpět povolení, papírů a razítek,- ..... nebo to už sa ručníkářů jako netýká, nebo cóóó ?!?

0 0
možnosti
PV

Vůbec vám nezávidím. Protože tihle mohamedáni zničí a zdevastují jakoukoli zem... a jdou dál. Vždy to tak bylo, jest a bude. Na jejich strategii se nic nezměnilo.

Cca před rokem jsem si o Konvičkovi myslel, co je to za šílence, když pořád prudí s tím islámem. No a vida, za necelý rok je vše jinak.

3 0
možnosti
JR

J22a26n 51R78á95ž

9. 2. 2016 15:41

Post pro pana Freunda byl nutný vymyslet pro zachování koalice, neb tato "voňavá," neřízená střela hrozila koalici položit. Takže je to forma "držhubného", kdy všichni ví, že jeho nápady je nutné ignorovat, aby nezpůsobily moc škod.

Jinak: Lze pozorovat, že Hollan se už začíná orientovat v reálné politice a tím se názorově poněkud vzdaluje od některých svých intelektuálně zpozdilejších partnerů z toho obskurního spolku " Žít Brno".

1 0
možnosti
JC

Znovu a znovu si říkám, jak jsem rád, že nejsem Brňák.

Před cca 20 lety mně nabízeli v Brně lukrativní místo, dobře placené, i s bytem a se zajištěním místa pro manželku... ale nevzal jsem. A jsem tomu velice rád.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS