Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi dobrý článek, děkuji. Poukázal jste na podstatu řešení. Najít pak návod k realizaci už je snadnější. Nevolit ty, kteří se nechystají sebrat neziskovkám peníze. Výběr ale není velký, to je fakt. Ono ale neexistuje nějaké extra komfortní řešení typu "vyberu si z bohaté nabídky jako v samoobsluze". Člověk se musí také přičinit sám. Já to řeším tak, že pracuji pro Blok proti islámu. Ten má přesně tento bod v programu. Neziskovky považuji za veřejné nebezpečí, pátou kolonu islámu u nás.

0 0
možnosti
Foto

K42a27r11e81l 46R96a95d72a

18. 4. 2016 3:50

Nedotáhnul jste myšlenku k praktickému provedení. Tudíž jakou šanci má volič zastavit rozhazování peněz z daní na spousty těch začleňovacích ,,nepolitických" parazitovek? Pokud bude volit strany, které se na takovém rozhazování podílejí, tak prakticky žádnou. Politici mu dodatečně vysvětlí, že tyto parazitovky jsou důležitou součástí občanské společnosti. Pochopitelně zapomenou dodat, že tak financují blažený život svých přátel, popřípadě přímo rodinných příslušníků. Stran, které se proti této praxi otevřeně staví, nemáme na výběr mnoho. Možná jednu nebo dvě.

2 0
možnosti

Důkladná inventura před volbami, komu dám či nedám hlas, je jediné použitelné ponaučení z tohoto blogu pro průměrného českého voliče. Je toho český volič schopen?

2 0
možnosti
Foto

To nepomůže, nejlepší by bylo začít tím, že "neziskovkám" přestane peníze vyplácet stát. Mohla by zůstat omezená podpora Územně samosprávních celků, nejlépe výhradně obce, to znamená, že by dostali peníze hasiči i sport.

2 0
možnosti

spousta neziskovek pomáhá lidem v nouzi, byl by to průšvih, je nutné udělat poněkud jiný filtr a pak se jím řídit

1 1
možnosti
Foto

Neomarxista je každý člověk, který ostatním lidem nařizuje platit daně, nebo toto jednání schvaluje.

3 1
možnosti

Tak vy jste to fakt rozštípl.;-D

1 0
možnosti

V současném mediálním diskursu bývá pojem "neomarxismus" užíván povrchně a propagandisticky jako dehonestující nálepka pro řadu odlišných liberálních, levicových a ekologických postojů, aniž je jakkoli zřejmá jejich vazba na Marxovu teorii. Záměrem tohoto nálepkování bývá zejména snaha diskvalifikovat tyto postoje jako údajná kryptokomunistická rezidua.[1] Těžko obhajitelnou je obzvláště snaha považovat multikulturalismus za součást neomarxistické agendy; multikulturalistické ideje se totiž od počátku v 60. letech rozvíjejí ve zřetelné opozici k hegelovskému a marxistickému myšlení.[2]

https://cs.wikipedia.org/wiki/Neomarxismus

tolik k tomu to článečku. ostatní nechám na čtenářích....

3 2
možnosti

V17á76c45l92a14v 86M48a31c22h

17. 4. 2016 22:54

neomarxismus je běžně akceptované označení pro směry vzešlé z tzv. Frankfurtské školy a mezi ně multikulturalismus určitě patří:-)

7 0
možnosti
Foto

Pan Šimon Pánek není žádný neomarxista. Je to revoluční student, byl u převratu v roce 89. Veden nejbohatší neziskovou organizaci ve střední Evropě, Člověka v tísni.

2 1
možnosti

...pravil marxista, ten pravý, ne "neo"...

0 2
možnosti

R80a72d75e23k 90J97a13r76o57š

17. 4. 2016 21:20

Základem je nevolit strany, které sluníčkové neziskovky podporují až přímo hýčkají. Tj. ani jeden hlas pro Zelené, Piráty, TOP 09 a pro jistotu ani Socdemáky a Lidovce. Navíc ani pro různá zakuklená sdružení kandidující v krajských a místních volbách.

Pořád zbývá dost možností pro voliče, který nechce, aby jeho penízky spadly do chřtánu nenažraných neziskovek - ODS, Svobodní, Úsvit a v nejhorším případě i Babišovci...

2 2
možnosti

ODS krmila ty neziskovky úplně stejně.

0 0
možnosti

Tak tohle je celkem rozumná řeč. ( Abyste věděl, že Vás nekritizuji za každou cenu ).

1 0
možnosti

Máte to trochu nedomyšlené, vzít tyto peníze je jedna věc, ale potom tady jsou další peníze různých těch "filantropů" jako je Soros, Rockefeler a další. Jen s těmito penězi jsou schopni fungovat vesele dál, viz jejich podvratná činnost třeba v Rusku. Takže logicky dalším krokem je je označit jako zahraniční agenty, což udělali i v Rusku.

1 0
možnosti

Nehledě k tomu, že řada těchto neziskovek je financována ze zahraničí (Člověk v plísni, Amnesty International, atd.)

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik