Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

A bude hůř. Když se k tomu ještě přidává návrh zákona, který má podporovat anonymní udavačství a finančně jej oceňovat, který Babiš s Pelikánem představili... :-(

1 0
možnosti
Foto

Podpora anonymního udavačství je samotné dno žumpy a my to budeme mít v zákoně. Neuvěřitelné, jako bychom se vrátili v čase . . .

0 0
možnosti
KH

Přesně jste to vystihl. A illustrace od aTea je také super!

1 0
možnosti
JR

J25a95n 21R72á83ž

25. 4. 2016 11:57

To je tak, když se ministrem stane levicový liberál. Názorná ukázka co by nastalo v případě volebního úspěchu TOP09, která je exoty z podobnými názory na kolonisty obsazující Evropu zaplněná.

Mimochodem: Všímáte si, jak Pelikán přizpůsobuje zákon o Státním zastupitelství podle připomínek právních expertů z TOP09?

0 0
možnosti
KZ

My se žádným Pelikánem (ani jinými vyděrači) zastrašit nedáme!

0 0
možnosti
Foto

Narod si voli sve politiky. Jaka vetsina volicu, taci predstavitele. Podle me, cesky, moravsky, slezsky narod hloupne.

1 2
možnosti
JM

Ať volíte jakoukoliv stranu, vždycky se v ní nakonec najde nějaký idiot, který se nakonec stane ministrem nebo někým důležitým, aniž by ho většina volila. Pelikán je bohužel jeden z nich. A není to jen tak obyčejný idiot, je to idiot multikulturní, který jde v podstatě proti názoru většiny obyvatelstva.

17 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik