Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mimochodem...Vas clanek zmizel z nabidky na blog.idnes.cz, takze ruznou komplikovanou cestou se k nemu ctenar dostane, ale mezi clanky blogu uz jej nenajde...taky dobra levarna...:-)

8 0
možnosti

... co se divíte, i tady už je "hate free..." iDnes si rozvracet nedáme....

5 0
možnosti

Problém je, že výzva směšuje případ, u kterého se lze domnívat, že jde o smyšlený útok (pobodaý muslim), a případy, u kterých pouze policie nedokáže vypátrat pachatele (Klinika apod.).

Bohužel jde o argumentační faul ("Jste pro ekologii a střílení do uprchlíků - odpovězte jedním slovem Ano nebo Ne").

1 4
možnosti
Foto

Nepochopil jste výrokovou logiku toho prohlášení. Na těch ostatních případech přeci jen demostroval, že HFC hbitě napíše odsuzující článek, v němž obviní celý národ z toho, že vytvořil nenávistné prostředí, které vygenerovalo takový čin, i když se vůbec neví, kdo činy spáchal a s jakým záměrem, kdežto když policie prokáže, že údajný čin, kvůli kterému je dehonestován celý narod, se vůbec nestal, tento podvod neodsoudí, jen se alibisticky schovávají za formality.

0 1
možnosti

Spolek HateFree je mi odporny, nicmene jeho prohlaseni na FB povazuji za korektni a dosatecne. Vzdyt oni jednani, kdy si nekdo vymysli utok protistrany, odsoudili. To, ze jsou zdrzenlivi ohledne prohlaseni, ze si ten muz utok skutecne vymyslel, je prirozene, pokud vychazeji z prvniho clanku, co vysel na idnes. Prispevek zaroven budi dojem, ze se pozdeji k tomu jeste vyjadri...ovsem mohu se mylit...

0 0
možnosti

Rada pro autora blogu. Zkuste prosím tuto výzvu změnit na petici, věřím, že to bude mít větší ohlas.

Jinak naprostý souhlas.

0 0
možnosti
Foto

Cituji vás:

Přes naprostý nedostatek důkazů jste se v těchto i dalších případech postavili za pouhá tvrzení, a vinu svalili tam, kde jste ji chtěli mít. Vy sami se podílíte na manipulacích, to vy ohýbáte skutečnost. Jde vám opravdu o zmírnění nenávisti nebo o indoktrinaci, ovlivňování veřejného mínění a vytváření politické poptávky pro mocenské skupiny, které za vámi stojí?

Zdroj: http://lostak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=519868

Přesně tak jak jste to napsla to na vás platí, bez jakéhokoliv důkazu tvrdíte, že se jednalo o vymyšlené záležitosti a vinu svalujete tam kde ji chcete mít.......Rv

0 27
možnosti

důkaz je přeci ten, že to policie odložila, nemyslíte? A to odložení je ještě kulantně napsáno, protože PČR si je vcelku jistá, že si to zranění způsobil sám ;-)

„Ke spáchání trestného činu, který poškozený popisuje, nedošlo,“ uzavírá policie ve spisu.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/policie-muslim-si-utok-ve-vrsovicich-vymyslel-fqb-/domaci.aspx?c=A160511_094337_domaci_jj

14 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik