Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Nějak jsem si nevšiml, že by někdo měl problém s komunikací protiimigrantských názorů, naopak, je toho plný internet. Takže moc netuším, o čem to vlastně autor píše.

2 1
možnosti
MK

Kam by ti peníze mířily, stačí se přece podívat do zakázek Úřadu vlády. Za půl miliónu bylo třeba nakoupeno 150000 růžových placek na kabát. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iwPrBCl4iy630k_Zh3MXVuSv6OzeRJhzW7k1yosQyHk/edit?usp=sharing

Za 5 miliónů vysílací čas na TV Nova - to stálo minulý rok křeslo Šimáčka.

3 0
možnosti
MK

Oprava "ty peníze"...

0 0
možnosti
MM

Ale těchto organizací vítačů je v republice více, napříkad tzv.katolická charita která není vůbec katolická je politická.

6 1
možnosti
RJ

A to má prosím plynout z čeho?

0 0
možnosti
LC

"Tohle ve škole ale neříkej!" ... tak to už přece funguje.

13 0
možnosti
KN

K71a75r39e30l 10N21o77v80á72k

14. 5. 2016 14:43

Bruselští plánovači nové totality podcenili malý časový odstup bývalých komunistických zemí od předchozí totality. Mnoho lidí na západě stále ještě podceňuje varovné signály nebo si je vůbec neuvědomuje.

29 0
možnosti
Foto

Mluvit a psát se nebojí spousta lidí. Na FB stránkách už zablokovali hodně lidí, včetně mě, kteří se nebáli slušně ozvat a vyvrátit lži propagované HFC. To totiž HFC dělá. Manipuluje lidem jediný pravdivý názor a myšlenky a my si ten brainwashing ještě platíme ze svého Rv

36 1
možnosti
RV

Navíc Facebook zablokoval okamžitě všechny stránky nazvané "Anti Hate Free Culture". V řádu dnů. Zvláštní.

17 0
možnosti
JR

J51a77n 38R60á22ž

14. 5. 2016 11:00

Z veřejně dostupných zdrojů se dá dovodit , že největší část prostředků na činnost HateFree Culture pochází z Norských fondů. Našel jsem si oficiální stránky EHP/Norsko - Norské fondy. Nikde jsem mezi schválenými projekty nenašel financování neziskovky Hatefree Coultour.

T.zv. Norské fondy mají podporovat snižování ekonomických a socvialnich rozdílů v Evropě a podporovat bilaterální vztahy mezi Norskem, Islandem a ČR. O podpoře migrace muslimů do Evropy, ani slovo.

P.S. Neziskovky, a dovolím si tvrdit, že převážná většina, jsou černou dírou, kam naprosto nekontrolovaně proudí peníze. A nejméně má pod kontrolou "svoje" neziskovky nejspravedlnější mezi spravedlivými, ministr Dientsbier.

42 0
možnosti
Foto

Je zbytečné vzdychat nad systémový pravidlem - "přerozdělování které se mě nelíbí". Toto pravidlo se nedá odstranit reformou systému, ale pouze jeho zrušením.

10 0
možnosti
AM

Také karma. Bohužel..., ze Skandinávie, EU a Německa sem přichází nová totalita prostřednictvím jejich pomahačů, však je taky ze tří čtvrtin financují Norské fondy. Proto asi "sluníčka" obhajují odporné praktiky Barnevernu. :-(

32 0
možnosti
VS

Karma za článek!

Je moc dobře, se najde v dnešní době někdo, kdo se ještě nebojí poukázat na ten strašlivý podvod a vlastně velikánský kšeft s problémem uprchlíků.

3/4 miliardy na neziskovky a různé "začleňovací" organizace ze státního rozpočtu jsou v rukách členů a zaměstnanců těchto pofidérních spolků a nikde se nikdy neobjevilo jakékoliv jasné a průhledné vyúčtování těchto peněz. Peněz z daní nás všech, daňových poplatníků.

A to, že tv PRIMA se odvážila alespoň jednomu tomu spolku podívat "na zoubek" je jenom dobře. Oproti té 3/4 miliardy těch 10 milionů je zdánlivě málo, ale ve světle např. toho, že v tom samém pořadu byla reportáž o tom, jak těžce nemocní lidé musí neuvěřitelně bojovat o drobné na sociální příspěvek, je to tristní.

62 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik