Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

M13í20l58a 23H93á48j43e15k

20. 5. 2016 19:47

ROšťáku, já někde psal o napravování hlavy? A kde? Jste jeden z těch co manipuluje, šíří lži a vůbec nemá co psát nějaký blog. Jste ubohý rozeštvávač, nálepkář co mě spojuje bůh ví s kým - jaká hate free? Vypadám jako hate free? Proč by se k tomu nějaké hate free mělo vůbec vyjadřovat? Jste jen produktem nenávisti a obětí váší vlastní hlouposti. Ale užívejte si to. Rv

1 3
možnosti

Vase reakce na facebooku:

... Konvicka je radikal tak treba nejakeho mistniho radikala na.ere - tady se rodi jihadi johnove a dalsi, co si delaji radi dovolenou v syrii

... to mi prijde jako vyslovene prani, vyzyvani k jeho brutalni vrazde.

1 0
možnosti
ČP

Hovadismus vládne v tomhle panoptiku politických zombie a zrůd, ale všeho do času.

0 0
možnosti
PJ

Svata pravda. Skoda, ze se Cesi rozloucili s Bohem a tim i s pozehnanim.

1 0
možnosti
JR

J97a12n 76R89á18ž

15. 5. 2016 11:00

Hrozné je, že do ledového koryta, ze kterého se bude těžko vyskakovat, o kterém se zmiňuje kolega Nádvorník níže, jsme nenasedli dobrovolně.

Je to jako když se v hospodě navzájem provokují dva stoly znepřátelených blbečků, ostatni hosté je zpočátku jen pozorují. Ale jak padne první facka a letí vzduchem první půllitr, jsou během chvilky do rvačky zapojení všichni.

Mám realné obavy, že provokace, jakým je například činost žižkovské "Kliniky", počmárání Hetefree kaváren, připomínající svým stylem stejný motiv, jakým bylo vedeno zapálení říšského sněmu, či akce pomatenců Peszyńského a Cempera, dřív nebo později vyprovokují jejich odpůrce k první facce. A pak do té " rvačky" budeme zataženi všichni. Nástup nacionalnich socialistů v Německu třicátých let začal stejně.

15 0
možnosti
KH
MM

Váš článek se mi líbí.Ještě bych dodal že Hate free svítilo jako reklama dlouhou dobu na kulturním středisku Německa(Goethe institutu)v Praze.Zde jsou kořeny.[>-]

10 0
možnosti
DK

To je dobry psychopat8-o. Snad se to vice rozmazne a asi by mela vedet i nemocnice ve ktere pracuje, ze se snazi objednat vrazdu u dzihadistu. Pekna ukazka, jak jsou tihle multikultii silenci nebezpecni.

25 0
možnosti
LN

..máte pravdu...sedli jsem na sáně ...a rozjeli se ledovým korytem...v e kterém nejde zastavit....

...a ještě k k závěrčné větě...nevím jestli je to urážka pro to člověka nebo.........?:-/

12 0
možnosti
VR

Vždy když mám pocit, že "oni" už dosáhli vrcholu, tak mi ukážou, že nedosáhli. 8-o.

Tohle je ale fakt šílenství.

20 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik