Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

L33e54o97š 17K67a26ň37a

15. 5. 2016 20:58

Opravdu není dobré chodit demonstrovat se šibenicemi.

Opravdu je internet zaplevelený hoaxy a fejky. Téměř všechny buď chválí Putina, nebo (ukazují) darebáky uprchlíky. Já jsem ještě nenarazil na fake, který to dělá obráceně. Netvrdím že neexistují, ale neviděl jsem. Píšu o prokázaných podvodech. Nevidím věc jednoduše a chápu strach z množství uprchlíků. Nenávist a hysterie je určitě přítomna. Myslím, že Hate free, je dobrý projekt. Určitě není bez chyby.

http://manipulatori.cz

4 26
možnosti
BH

... nejhlasitěji se proti propagandě ozývají propagandisté... ale je to neůčinné, o tom se přesvědčili už i komunisti... nejúčinnější zbraní proti propagandě je nedělat propagandu... a proti lži nelhat...

6 2
možnosti
RT

Je dobré, když se najde odvážný člověk, který na novou neomarxistickou totalitu dokáže výstižně upozornit. To je totiž dnešní plíživý socialismus, který nemáme při všedních denodenních starostech postřehnout. Autorovi článku R^

24 2
možnosti
VC

Co se divíte? HateFree znamená NENÁVIST ZDARMA!!

11 1
možnosti
MF

Máte karmu, taky mě to šíleně štve! Nemůžeme mlčet k tomu, co se děje!

10 1
možnosti
BH

... nemlčí, jedná... musejí stihnout do voleb zvrátit to tady tak, aby už to nešlo vrátit zpátky - příklad Polska je vystrašil, taky hrozba Rakouska a Francie je zneklidňuje, ani to Německo už není co bývalo, už to tam taky vypadá, že lidem začíná docházet, že by to nemuseli zvládnout, i když kancléřka tvrdí opak...

... možná v dohledné době zažijeme vlastní majdan, ty obvykle začínají facebookovou mobilizací a zastrašováním odpůrců... i když u nás jim jde vláda na ruku, tak nevím...

14 0
možnosti

"HateFree je manipulačním nástrojem neomarxistických skupin."

To je zatím nejvýstižnější charakteristika této struktury, co jsem četl. Je potřeba hlasitě protestovat proti dotacím (!!) této hydře.

32 2
možnosti
SJ

Neomarxismus nezná Sokratovskou metodu diskuze (dialogu) - tj. snahu o lepší poznání pravdy pomoci předkládání věcných a fakty podležených argumentů. Jeho jediným cílem je vítězství. V tom je podobný islámu.

Třídění informací ve smyslu "láska - nenávist"slouží neomarxistické metodě politické korektnosti (my - láska, ti druzí - nenávist) k likvidaci názorového protivníka. Sokratovská metoda dialogu takové třídění nezná ani nepoužívá (spíše pracuje v kategorích pravdy-nepravdy, rozumnosti-nerozumnosti). Pan Lošťák tedy správně poukazuje na účelové používání pojmu "nenávist" u neomarxistů.

Posuzování druhých a jejich chování ve smyslu kategorie nenávisti je znakem neomarxistického způsobu myšlení. Příklady tohoto (neomarxistického) způsobu nazírání na svět je možno najít i v této diskuzi.

18 2
možnosti
JH

Odkopali se sami, záškodníci :-). Dobře, pane ViktoreR^

12 2
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik