Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Muslim Polický již naskočil, chybí muslim Mašek. ;-D

13 2
možnosti
Foto

Pane Lošťáku nechápu nenávist mezi lidmi tu byla dávno před Hate Free a šíří ji právě lidi jako Konvička či vy.

Kdybyste zašel na jejich www. dočetl byste se mimo jiné

"Jak to děláme

Nevymýšlíme si. Přinášíme ověřené informace z důvěryhodných zdrojů. S nenávistí se snažíme bojovat kreativitou, podloženými argumenty, bez moralizování, dogmat, ideologie, s nadhledem a často s humorem."

http://www.hatefree.cz/o-nas/o-hate-free

Toto jejich prohlášení plně koresponduje s tím jak se chovají.

Není důvod aby se vyjádřili k něčemu jako je vylepení plakátu někde v Londýně, které lze jen stěží ověřit.

2 28
možnosti
RV

Nevymýšlíme si, jen neumíme nic prokízat, náš pobodaný muslim sprintoval rychle domů téměř bez zranění, nacističtí dredaři sprejovali a skvěle zvládli logo Antify, do toho parazitování na veřejných rozpočtech. Prostě láska jak vyšitá. A kdo s ní nesouhlasí, je nenávist. Jedinci vašeho typu totiž nesouhlas od nenávisti nejsou schopni rozlišit. A nezapoměňte, mínus mínus mínus...

25 1
možnosti
LN

...není to tak dávno co ministr Pelikán vylepil nálepku HF na své ministerstvo....v normální zemi by se ho na to v parlamentu asi někdo zeptal...jsem zvědav...jak to bude u nás....???

33 1
možnosti
JM

Ministr "spravedlnosti" Pelikán je zřejmě skrytý muslim. Po bráchovi...;-)

4 1
možnosti
SJ

Velmi potřebný příspěvek, pane Lošťáku!

Je třeba lidem otvírat oči, protože něco tak podlého a ničivého jako neomarxismus naše civilizace ještě nezažila.

Za maskou všeobjímajícího humanismu je touha zničit přirozená společenství jako jsou národ a rodina, totálně ovládnout každého člověka (včetně jeho projevu i myšlení, a to již od dětství) a nakonec i společnost.

Pro neomarxisty není skoro nic horšího, než odhalení jejich skutečných úmyslů - zcela konkrétně, adresně a jmenovitě.

40 0
možnosti
JM

Máte pravdu, až na poslední větu. Neomarxistům nějaké odhalení nevadí, protože jejich cílová skupina to stejně nepostřehne.

1 0
možnosti
JL

Mě pořád není moc jasné, jak je možné, že to přepadení a bodnutí bylo fingované. Copak ona neexistuje lékařská zpráva o ošetření toho zranění? Pokud opravdu ne, tak proč to policie neoznámí. Navíc to by musel být ten "napadený" už úplně hloupý. Pokud chci fingovat, že se mi něco stalo, mohu si vymyslet jiné, hůře dohledarelné věci - např. někdo mě rasisticky utážel, nafckoval mi, ukradl mi peněženku... A ne, že mě někdo bodl. A že budu tím pádem v koncích hned po první logické otázce "A kam vás bodl?"

A pokud ta lékařská zpráva existuje a tudíž k tomu zranění došlo, tak proč policie nevyšetřuje, kdo toho člověka zranil? Udělal si to sám? Nebo byl opravdu napaden?

3 0
možnosti

No a co vám poví zpráva, kde se dočtete o ambulantně ošetřeném drobném bodném zranění?

Škoda, že neudělali pitvu, z té by se možná dalo zjistit víc :-P

13 0
možnosti
JM

Perfektní popis činnosti HATE FREE a podobných spolků. A současně návrh rozumného řešení tohoto problému.

Bohužel, díky převaze neomarxistů v médiích a jejich podpoře levicových stran se průměrný volič zřejmě rozhodne opět špatně...

Vám karma.R^

45 0
možnosti
Foto

Volič se rozhodne špatně i v případě, že by se do vlády a parlamentu dostali lidé podle vás, nebo například podle mne. Je to dáno systémem státu a logiky jeho organizace, získávání prostředků a vládnutí, což zapříčiní, že jacíkoliv jiní lidé se v tomto systému budou chovat a jednat prakticky stejně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik