Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co tady plácáte o neomarxistech;-€? Nejde o nic jiného než o řízený rozklad společnosti. A ten řídí kapitalisté. Jednoduše proto, že se kapitalismus hroutí do chaosu a oni si myslí, že to ukočírují. Demokracie, ta na tom nemá nejmenší vinu, protože tu není a nikdy nebyla.

0 0
možnosti

R^Svůj pevný postoj osvědčila Prima v případu křesťanů a přemalovaného kravína. Vyplatilo se jí to, když si stála za svým; pravda se ukázala a kdo proti ní sočil, tomu zůstaly jen stažené kalhoty!

6 1
možnosti

Svět se nám nějak černobílizuje.

1 0
možnosti
Foto

Na to máte plné právo.

8 0
možnosti
Foto

Ač jsem karmoval, nemyslím, že jde toliko o Primu. Konkurenční boj mezi medii, včetně zásahů různých zájm. skupin je spíše běžnou věcí. Primárně jde vždy o diváka ve smyslu JEHO ovlivnění atˇ v zájmu těch či oněch. Byznysu, ani politiky nevyjímaje, často pak obé tímtéž jsou;-)

2 0
možnosti

Karma. Neomarxisté si tento název právem zaslouží, protože jejich "špinicí" a nátlakové praktiky si příliš nezadají s těmi komunistickými mezi 1945-1948. Bojkoty, nátlaky, aby se někdo "nekamarádil" s tím či oním..., na kluby, aby nepovolovaly koncerty "nepohodlných" kapel, jinak tam nebudeme koncertovat a chodit......, na druhou stranu je potřeba, abychom ukázali, že i "druhá strana" nebude jen "brečet", ale začne oplácet podobnými metodami - bojkot ČT, naopak aktivní podpora médií, které se nebojí vysílat či psát pravdu, bojkotovat firmy, které jsou nějak napojeny na neomarxisty..., zkrátka použít proti nim jejich vlastní "zbraně". BTW, já osobně jsem levičák, ale takový, který neztratil úctu ke své zemi, kultuře a tradicím, nemám důvod někoho nenávidět pro jeho jinakost, ale odmítám se nechat násilně "kulturně obohacovat", mé heslo je - žít a nechat žít -, pokud mě ovšem "žít" nenechají, jsem proto se nekompromisně bránit.

18 2
možnosti

Jako pravičák s vámi souhlasím.

3 0
možnosti

P71a19v77e21l 68K64r33á41l

30. 5. 2016 11:03

Každý,kdo nevyznává nenávist jako řešení je neomarxista,to určitě,další nálepka od "slušných čechů" místo sluníčkářů.Ani nemá cenu rozporovat,jsou tam vyjádření lidí z TV Prima a RRTV.Ještě že takové weby existují,aby poukazovali na činnost opravdových neomarxistů a neonacistů,tohle je dost ubohé a jen se to snaží shodit práci jiných lidí,což je u tohoto autora běžná praxe

2 18
možnosti

Pletete si nenávist s kritikou.

Pokud považujete kritiku za nenávist, potom máte ideálně nakročeno k myšlence, že existuje jen jeden "správný názor" a mimo tohoto "správného názoru" jsou všichni idioti.

Zamyslete se - pokud to dokážete :-P.

23 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS