Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nátlakové skupiny, to nejsou pouze komunističtí bezzubí svazáci normalizace. To je přímo mládež akce z padesátých let, vyžadující smrt pro Miladu Horákovou....

0 0
možnosti

Neziskovky = neomarxističtí žoldáci neúnavně pracující na likvidaci naší kultury a národní identity, vydávaje to za humanismus.

6 1
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi. Tyto a další způsoby manipulace s lidmi zdokonalili komunisté za svého vládnutí. V rámci institucí, které jen trochu měly možnost ovlivňovat lidí se vyráběly názory, které se měly v člověku usadit jako pevná přesvědčení a nakonec všechny sjednotit pod vlajkou jednotné ideologie a podpory politiky.

Vznikl systém produkce názorů a přesvědčení, které se vyráběly jako kterékoliv jiné výrobky. K tomu se pak přizpůsobovaly fakta, aby vždy vše vyznělo věrohodně, i za delší čas, kdy ty největší lží nutně vyplavaly na povrch. Pro všechno však byla připravována potřebná společenská atmosféra a kolektivní neodpovědnost.

Jednou z taktik, bylo postupné vyjímání zaběhlých věcí z morálky, což v přibývající míře vrcholilo až v pohledu na člověka, jako na stroj, odkázaný na úděl pracovat celý produktivní věk pro společnost - nebo-li pro vládnoucí představitelé s intenzitou dle mocenské pyramidy. Práce, dle komunistů, měla být každým z nás vděčně přijatá podle toho, na jaké místo je strana a vláda zařadí.

Sociologové nám zanechali spoustu návodů, jak lidí ovlivnit ke svým potřebám a sebe upevnit v pozicích moci (behaviorismus, adiaforizace, dehumanizace atd.). Všichni byli a stále jsou k ním vzdělávání a bez těchto poznatků si současní funkcionáři nedovedou svoji úspěšnou činnost ani představit, protože ač všichni vzdělání, odborně toho moc neumí. Ostatně je to vidět "na každém kroku" v architektuře bydlení, prosazování odborností a tvorbě zákonů, které nikdo z tvůrců neví k jakým idejím by měly směřovat, na rozdíl od komunistů, jenž měli svoji ideologii. A tak jedinou všemi uznávanou ideologii je ta nejvíce primitivní - hromadění peněz a moc nad ostatními.

Hlavním a nejpočetnějším pilířem takového vládnutí jsou občané, kteří nemají velké schopnosti samostatně myslet a lehce podléhají davové sugesci. Z těchto řad se nám navíc generují užiteční idioti, patolízalové a udavači.

Je hrozné, když nám komunisté ukázali jak se to dělat nemá a my to stále opakujeme.

2 0
možnosti

Rád bych si myslel, že komu nedocvaklo doteď, tomu docvakne po přečtení vašeho článku, ale moc tomu nevěřím:-)

9 0
možnosti

Jsme poslední se zemí V4, která nemá uzákoněné daňové asignace. Uzákonit a pak "neziskové" organizace odstřihnout od státního cecku. Ale to neprojde, na tento byznys je bohužel v ČR napojeno příliš mnoho osob.:-/

16 0
možnosti

Mate pravdu. Myslím , ze neziskové organizace , které nezastupují občany a nemají od nich delegovanou žádnou pravomoc , by neměli v mediich dostávat prostor , který jim nepřísluší , jako neziskové by neměli získávat finanční podporu státu , ale jen sponzorů a hlavně by neměli kecat politikům do správy věci veřejných.

21 0
možnosti

Nejen v televizi. I vtomto deniku ji mate. Schvalne, vite jak se jmenuje?

2 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik