Diskuse

Zastavme neomarxismus. Buďme ten první milion

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuju. Dlouho jsem se tak nezasmál.

0 0
možnosti

Tak nech vám to vyjde. R^R^

3 0
možnosti

..... áááá, už ste to rozbalil !,- obecně nekomentuju blogy, náměty, úvahy, postoje a čechrání peří politiků (jakýchkoliv), včetně regionálních,- ..... pokud by však "Svoboda" projevila "sílu" totálně vodrovnat a zašlapat do země "Blít Brno!", pak su vochotnej Vám ty růžový širáky sponzorovat !!!

3 0
možnosti

Jde pouze módní výstřelek a vtip, autor je podle všeho chlap se vším všudy ;-)

1 0
možnosti

"Svoboda a síla" - to se mně líbí R^. Volil bych vás [>-]

7 1
možnosti
Foto

Díky, http://www.s-a-s.cz. I kdyby ne, zvolte naši myšlenku. Přihlásili se k ní Svobodní, věřím, že budou i další.

4 1
možnosti

Je potřeba redefinovat pravicovou politiku hlavního proudu. Takto tady máme řadu různých rádobypravičáků, kteří neustále opakují nějaké naučené nepříliš sofistikované bláboly o neomarxismu, multikulturalismu a eurohujerství. To je dobré tak na mimoparlamentní "pravicovou" sektu jako je "OKS" nebo "Svobodní". Pokud by měla mít pravice skutečnou politickou sílu, pak je nezbytné oslovit asi třetinu voličů.

2 1
možnosti

Víte Vy vůbec něco o pravicových myšlenkách a o sektách? Socialismus, to je sekta, která nikdy neuspěla. Pokud by nebylo pravicového kapitalismu, tak nemáme ani možnost tady spolu komunikovat.

4 0
možnosti

jenže korumpování mladých se děje i na přednáškách Klause a Kalouska na českých univerzitách....jen jiným způsobem..a to vámi popsané korumpování mladých nemá nic do činění s marxizmem..ani starým ani novým...neomarxiszmus je jen slovo, které se používá jako rádoby inteligentní nadávka...jako socani a náckové a tak podobně...nic to neznamená, protože neexistuje..........již jsem to zde psal několikrát...neomarxizmus je tak obrovský soubor neslučitelných politických směrů..že ho nemůžete nazvat jednám slovem.......

1 0
možnosti

Snad se vám to podaří.R^

5 0
možnosti
Foto

Tedy také souhlasíte s Putinem, že neziskovky nemají být financovány ze zahraničí?

1 0
možnosti
Foto

V tomto jsem otevřený argumentům. Pokud vím, v Rusku, Maďarsku a dalších zemích není zakázáno financování neziskových organizací ze zahraničí, musí však být transparentně deklarováno. To je přijatelný kompromis. Ale jak říkám, rád si poslechnu argumenty.

5 0
možnosti

J34i36ř19í 92N79o73s24e44k

15. 8. 2016 21:06

Snad už se něco rozjede, tohle je zrůdnost.

Jasněže karma za smutnou pravdu.

10 0
možnosti