Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Jenže na videu nevidíme okamžik, kdy se střílelo za pokřiku Alláhu Akbar, ale až chvíle, kdy už všichni věděli, že sledují trapnou grotesku.

Že šli Izraelci k zemi a byli pak pěkně naštvaní, o tom může pochybovat jen člověk v růžovém širáku, který zřejmě shodou mnoha nešťastných událostí dělá zastupitele.

11 23
možnosti
AM

P.S. A pokud je si možno z tohoto tyátru něco vzít, tak příjemné zjištění, že je Konvička jako politik absolutní nula a odepsaná záležitost.

Velmi pozitivní zjištění, které za trochu paniky stálo. R^

13 15
možnosti
PS

Jednoznačně ! Celý poprask v tzv. médiích odkopal pro migrační a pro islámskou propagandu a cenzuru všeho , co do ní nepasuje. Je na lidech , aby uchopili rozum do hrsti a nenaletěli falešným zprávám a útokům proti občanskému právu protestovat proti islamizaci naší země a Evropy. Je to o svobodě a demokracii. Opravdu si ji necháme tak snadno vzít ? Iniciativa M. Konvičky něco pro zachování svobodné Evropy dělá . I když humornou formou . Necháme je v tom samotné ?

32 4
možnosti
JR

J75a93r89a 11R72a71n15k

22. 8. 2016 18:30

Pokud se Vam tato forma zda humorna, doufejte, ze skutecna ISIS nejakemu pomylenemu, mentalne nemocnemu Konvickovi neodpovi po svem zpusobuRv

Zadny poprask nic v mediich neodkopal, diplomacie a imigracni zakony pomoci mohou, sileni aktiviste.....tezkoRv

2 18
možnosti
PN

P78e39t90r 47N62ě16m86e85c

22. 8. 2016 16:52

Viktore, není to zas tak zlé, když ti to co jsi napsal v mainstreamovém médiu otisknou.

1 1
možnosti
Foto

,,Media" i z toho žijí. Tak proč by neotiskla;-)

6 0
možnosti
Foto

R^Jojo. Úhel pohledu.

včera běžel na TV dokument o jedné ,,squadře". Ta ovšem parodovala sovět. hru. A anžto to bylo po r.68, byla ,,oceněna" !Kriminálem a jeden z členů i vystěhováním do ,,rakous". Takže ano, ,,úhel pohledu". Snad jen čí, kdy a proč. A tak i v současnosti někteří některým partám tleskají, viz. např. rudé trenky, pražský ,,majdan, atp., a jiné by rádi ,,spláchli". Nepřipomíná Vám to něco?!!

12 1
možnosti
ML

M34a54r60t79i49n 46L32a33c48o

22. 8. 2016 16:43

Úlohou dnešných médií nie je už informovať, ale len FORMOVAŤ, tvárniť a prispôsobovať myslenie masy. Orwellov "1984" v priamom prenose.

34 2
možnosti
Foto

Mate pravdu v tom, ze z konvicky se vylil hnis nasi spolecnosti. Vsechno to zlo, fales, nenavist a lidska hloupost se koncentruje kolem pomyleneho chrobaka. Sem rad, ze tito trubci se pred inteligentnimi lidmi dokazi zesmesnit sami.

Autore, vase pojednani o lzivych mediich je tak generalizijici, az se dostava na uroven hospodskych tlachu. Pravda neni jen to co si myslite vy nebo ja. V kazdem pripade si myslim, ze takovymi vykriky a mobilizaci spodiny se k ni nedoberete.

12 34
možnosti
TP

T38o39m64á52š 41P83í55c77l

22. 8. 2016 16:39

Vyvrátit autorovu pomýlenost lze nejlépe tím, když najdete ty prchající lidi (nebo dokonce ty zraněné). S chutí do toho.

32 4
možnosti

Opravdu nechápu, jak může někdo obhajovat pitomce, kteří vjedou se samopaly na Staromák plný zahraničních turistů a začnou tam střilet do vzduchu. Ta střelba musela být slyšet po celém náměstí, zatímco pitomce, kteří stříleli, mohli vidět jen ti, co u nich byli nejblíž. Proto chápu paniku.

Zato nechápu, že někdo může Konvičkovce za tohle obhajovat. Konvička může být rád, že tuhle pitomost předvedl v Praze. Kdyby tohle předvedl v Berlíně, Londýně, Paříži, Washingtonu nebo v Římě, skončil by rozstřílenej na cedník bezpečnostními složkami

9 25
možnosti
JF

J34a44n 12F14r78o73l90í57k

22. 8. 2016 16:35

Nikdo nechce obhajovat pitomce. Ovšem Vaše představa o roztřílených lidech ve vyjmenovaných městech patří do stejného soudku.

9 3
možnosti
JL

A víte, co je nejlepší? Když loni na Silvestra proběhly v Kolíně n. R. skutečné sexuální útoky, a byly tam skutečné oběti, tak se to média i politici snažili bagatelizovat. Teď, když proběhla (diskutabilní) recese, a žádné oběti nejsou, tak se politici i média snaží ten problém nafouknout.

Pokud by se podobně snažili nafouknout i zprávy z Kolína nad Rýnem, tak by to muselo být publikováno asi takto.

"Kolín n R.: Desítky mrtvých a několik tisíc znásilněných žen."

O silvestrovské noci proběhly v Kolíně organizované sexuální útoky neintegrovatelných, nevzdělaných muslimských imigrantů na kolínské ženy. Tisíce lidí v panice prchaly z kolínského hlavního náměstí, byly slyšet výbuchy střelba ze samopalů. Tisíce žen hlásí znásilnění, desítky jsou pohřešované a dle policie a neziskových organizací buď mrtvé nebo odvlečené do no-go zón. Zcela zjevnou a nepopiratelnou příčinou těchto útoků je nízké IQ imigrantů, islámský pohled na ženu a vědomí beztrestnosti vycházející z práva šaría.

Nikdo se to takto nafouknout ale nesnažil. Ve skutečnosti jsme byli naopak svědky popírání souvislosti s islámem i uprchlíky, a dokonce se ozývaly hlasy, že si za to ty ženy mohou samy :-/

54 1
možnosti
JF

J27a96n 81F50r97o32l37í14k

22. 8. 2016 16:36

Vadí fikce nevadí realita.

10 1
možnosti
Foto

Problém vidím v tom, že ano, média nám sice lžou, ale pan Konvička a spol. jim to jen ulehčuje, protože tak pitomý nápad, jaký se mu včera zrodil v hlavě, byl zralý pro přesně taková zneužívání, o jakém píšete.

9 4
možnosti
JL

On to sice pitomý nápad byl, ale i tak ukázal, že pražský magistrát a média jsou ještě pitomější.

15 2
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik