Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za padesát let. "Putna napsal článek 'Naše paní Angela', oslavující nechvalně nejproslulejší političku 21. století. Neviděli jste ho?" :-)

0 0
možnosti

Hajl Angela!

Musím to napsat foneticky, cenzor automat to v originálním přepisu nepustí :-(

0 0
možnosti

Pustil, pustil! Ještě na tom nejsme tak zle!

0 0
možnosti

Divím se, že ji Putna nepozdravil "Heil Angela!".

0 0
možnosti

Paní Merkelová podporuje islámskou invazi do Evropy a diví se, že s tím někdo nesouhlasí..Ti Němci, byli vždycky trošku tvrdí. Ale muslimové nemají zájem o to rozvíjet evropskou kulturu, mají zájem nás vytlačit či přemnožit. Doufejme, že si toho časem všimnou bývalé koloniální mocnosti - Británie a Francie či Belgie a Nizozemí. Jinak se budou muset časem vystěhovat ze svých zemí: Britové to mají jednoduché, Francie trošku horší, protože Francouzi se do Belgie nevejdou, mají snad někde ještě Francouzskou Guayanu? Dánové mohou emigrovat na Island, tam je místa dost. Belgičani do Belgického Konga, nebo tam někam... Holanďani mám dojem mají dobré vazby na Jihoafrickou republiku, i když kdoví? A kdo nebude chtít na jih, může na sever - tak třeba Norsko muslimy moc nebere, tam bude místo. Švédsko, ovšem, to je ve hvězdách...tam se hrne Afrika. Blondýnky brzy zčernají.

6 0
možnosti

Ovšem, Francouzi mohou do Kanady, maj tam výsadek a místa dost.

0 0
možnosti

J40a68n 80S29t19i71f73t17e19r

26. 8. 2016 15:43

Měli jsme v čítance básničku, bylo tam že můžeme pokojně spát, protože sice temnota se rozlézá, ale v Kremlu okénko svítí a veliký Stalin bdí. Slova už nevím, ale tak nějak to bylo. Asi v roce 50 nebo 51. Nenapsal to tatínek toho Putny?

7 0
možnosti

:-).........Co nedokázal "Velký vůdce" vojenskou silou, dokazuje pokračovatelka této německé tradice, za veliké podpory zámoří ! Výsledek může být stejný, zatím nám nehrozí vystěhování na Sibiř! Ale možná se toho, pokud to někdo nepřeruší, dočkají naši potomci. R^R^R^

11 1
možnosti

Asi tak ... Jen na tu Sibiř možná utečeme dobrovolně ....

9 0
možnosti

Ten limonadovy Joe pise zase kravinyRvRvRv

2 21
možnosti

Nojo, prostě Putna.

16 0
možnosti

Na tak hloupě oslavný článek, jako napsal pan Putna, mě napadá jen hloupá slovní hříčka:

Putnovi Putin vadí, ale Putinovi je to putna :-)

31 1
možnosti

Karma. Po přečtení toho článku jsem nevěřil vlastním očím. Moc se mi to nelíbí, ale asi se raději sám zařadím mezi nácky a Putinovy pohůnky než se paktovat s katolickými buznami.

26 1
možnosti

Zajímavé je, že se Putna ve svém textu kromě Angely zaklíná Karlem VI. Schwarzenbergem, který patřil k českým předválečným nacionalistům a fašistům, kteří nesnášeli Němce, Židy a levičáky. Přitom jeho myšlenkoví následovníci jsou pro Putnu náckové, tedy společně s Putinovými pohůnky ti nejhorší lidé na světě8-o

16 3
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik