Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Přečetla jsem si ještě dodatečně text paní Magdalény Šipka. Nevím, nač Klinika v tom všeobjímajícím a láskyplném prostředí vzájemné pomoci bez stop profesionality potřebuje něco tak odpudivého jako jsou peníze. Proč si členové ze samé lásky nepomohou sami bez těch, kteří za "krutých a nelidských" podmínek ty finanční prostředky vydělávají.

15 1
možnosti
Foto

Souhlas. Jen bych se nebál Magdalenu Šipku normálně skloňovat.

0 0
možnosti
MN

R^Karma. A jen dodám - peníze pro jakoukoliv neziskovku bránící všelijaká popletená kvazihumanistická práva kdejaké menšiny, nebo nějaké okrajové ideje a záměry - je financování protidemokratických spolků a nedemokratických aktivit.

Aby bylo rozuměno - pod pojmem neziskovky v tomto kontextu nevnímám opravdu prospěšné neziskové organizace typu dobrovolných hasičů.

20 0
možnosti
VH

Perfektní a naprosto pravdivá analýza. Díky. Jak je však vidět z přiložené fotografie - počet hlupáků v naší společnosti je značný.

20 1
možnosti
KT

Nevím zda jde jen o hlupáky, větší část budou programoví příživníci, přesvědčení, že za jejich "progresivně-humanistické" nápady jsme povinni je živit my ostatní.

21 1
možnosti
KB

Karma, hezky napsáno.

9 0
možnosti
VV

Dobrý den , ANO , jste poměrně mírný ve volbě slov , tenhle fekální odpad se bohužel dost rozšířil . držím vám palce , tepejte

19 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2710x
*1969, člen zastupitelstva městské části Brno-Bystrc. Jsem aktivní komunální politik, zvolený za místní občanský subjekt. Zakladatel a předseda politického uskupení Svoboda a síla, prosazujícího ideál silného a svobodného jedince.

Seznam rubrik